dinsdag 23 augustus 2016

En dan.... wordt je weer even op de feiten gewezen...




Vandaag begon de dag eigenlijk helemaal goed!
Wel enigszins moeizaam door de medicijnen maar goed


 omdat de zon opkwam, 

Goed omdat ik mijn mouwloze jurk aantrok zonder vest,
Goed omdat ik er gewoon zin in had vandaag!

Eerder van mijn werk weg omdat we een bespreking hadden met mijn vader en de gemeente betreffende zijn gezondheid dus we moesten naar Haarlem.
Ruud kwam mij halen en het was nog steeds goed want...

De zon scheen!

Eerst naar de bouwmarkt om iets voor mijn paps te halen voor zijn lampen en toen op weg naar Haarlem met als tussenstop Sophie ophalen.
De tussenstop werd alleen niet thuis
Ter hoogte van mijn werk werd Ruud ineens niet goed, kreeg erge pijn op zijn borst enz. 
Meteen rechtsaf naar het ziekenhuis.

Gelukkig op tijd en binnen de vier uur!

Toen ik, na een aantal uur, alleen het ziekenhuis uit kwam,
scheen de zon nog steeds, 

Ik was alleen niet meer blij.

Thuis gekomen zat mijn hondje met gekruisde pootjes, zij was door alle toestanden lang alleen geweest dus lekker een half uur met haar gewandeld,

De zon scheen nog steeds... 


Nu is het afwachten hoe alles loopt,
Mijn hubje ligt op intensive care, mijn hond op de bank, de zon is onder en ik,...


Ik ben niet meer blij!

Zo maar even frutten met mijn lapjes,
en Linda's Zomerweek




Mijn recept van vandaag is van Oanhs kitchen:

Het is Oanhs feesttaart en van taart wordt ik....

Blij!





INGREDIËNTEN 8 PUNTEN

5.7 khd per punt

Creamcheese:
  • 300 gram roomkaas
  • 10 g stevia kristal sweet
  • 2 tl vanille extract
  • 20 gram 85% pure chocolade

Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 180c. Smelt de boter en meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel.
Vet een bakvorm in (20 diacm) en doe het mengsel in de springvorm.
Bak de taart 45 minuten in de oven. (prik er met een satéprikker in om te kijken of hij niet meer nat is in het midden)
Meng ondertussen de roomkaas met de stevia en vanille.
Als de taart is afgekoeld, snijd je de taart horizontaal in drieën.
Verdeel de roomkaas tussen de lagen en bovenop de taart. Versier de taart tot slot met au-bain marie gesmolten chocolade.

Geniet!! X

2 opmerkingen:

  1. Oh San wat schrikken. Ik zal aan je denken en lichtjes sturen.....kusss

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh San wat schrikken. Ik zal aan je denken en lichtjes sturen.....kusss

    BeantwoordenVerwijderen